Mortex

Het potentieel

Mortex is een hoogstaande decoratieve multifunctionele pleister die gebruikt wordt als afwerkingslaag voor het bekleden van vrijwel alle oppervlakken. Het wordt voornamelijk gebruikt voor het bekleden van vloeren en muren maar het kan ook toegepast worden op meubels. Mortex evenaart de uitstraling van tadelakt en heeft tegelijkertijd het strakke effect van beton.

Door zijn volledige waterdichtheid is Mortex ideaal voor badkamers, doucheruimtes, hamams, zwembadafwerkingen en buitenpleisterwerk én is het een waardevolle vervanger voor tegels. Door zijn sterkte en hittebestendigheid kan het zelfs gebruikt worden als bovenlaag van keukenbladen. Bovendien kan het op vrijwel iedere ondergrond aangebracht worden, zelfs op bestaande tegelvloeren en wanden!

Het vakmanschap

Werken met Mortex is een ambacht op zich, het is een precisiewerk dat enkel door ervaren vaklui mag uitgevoerd worden. Al onze medewerkers zijn uiterst gekwalificeerd om te kunnen werken met Mortex; zij combineren jarenlange ervaring en de juiste techniek voor het plaatsen van Mortex met als resultaat een prachtig afgewerkte vloer of badkamer!